Останній дзвоник в Щастинській середній школі №2

2018-05-25

       Останній дзвоник пролунав сьогодні для випускників середніх загальноосвітніх шкіл міста Щастя. 404 учнів середньої школи №2 завершили навчальний рік з результатами: 52 школяра - відмінно, 193 - добре і відмінно (і це без 4 та 9 - х класів, у котрих попереду ще екзамени).
      Як зазначив директор школи Ковальов Володимир Георгійович: "Учні добре попрацювали, цифри говорять самі за себе - 68% завершили навчальний рік на досить високому рівні". Однак не тільки ця гола статистика може розповісти про успішність і про реальні досягнення навчального закладу.
      На урочистій лінійці вручалися похвальні листи і грамоти - 47 нагороджених за участь в різних предметних олімпіадах, конкурсах районних, обласних, Всеукраїнських, спортивних змаганнях різного рівня. У тому числі, грамота Верховної Ради була вручена педагогу Дворядкіній Вікторії Володимирівні. Серед випускників 2018 року троє претендентів на золоту медаль - це Дорошенко Олександра, Кравченко Денис, Шукалов Андрій.
       Останній дзвінок - це перш за все свято випускників. Як сказав директор: "Випускається найсильніший клас. Хлопці добрі, активні, готові брати участь скрізь, і які домагаються найвищих результатів. Можна розповідати тільки хороше про усіх." Гудзоватий Ілля, Шликов Ілля - спорт і культура: яскраві перемоги в "Джурі" та змаганнях, театральні постановки, поїздки та фестивалі. Це випуск талановитої молоді. 

ФОТО ЗВІТ