"Настільний хокей з поліцейськими" - проєкт Луганських поліцейських для дітей

2020-09-21

У липні на Робочій групі з громадської безпеки та соціальній згуртованості було анонсовано прийняття програмного документу «СТРАТЕГІЯВЗАЄМОДІЇ ПОЛІЦІЇ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ОРГАНІЗАЦІЯМИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА (ОГС) ДО 2025 РОКУ». Одним із  завдань, які поставлені перед поліцією – налагодження діалогу з населенням та особливо з молоддю, підвищення довіри до правоохоронної інституції, проведення профілактики.

І вже сьогодні, 21 вересня, щастинські школярі стали учасниками найцікавішого формату налагодження такого діалогу. Діти трьох щастинських шкіл взяли участь у турнірі з настільного хокею за участю арбітрів - поліцейських та під керівництвом виконуючого обов’язки Президента федерації настільного хокею Олександра Петрова – офіцера поліції Рубежанського відділу поліції.

Хлопці та дівчата  із задоволенням грали одночасно на дванадцяті міні хокейних майданчиках.  Гра стала також і майданчиком для правових та олімпійських вікторин. Ніхто не зостався без подарунків, а переможці получили не тільки медалі та грамоти, а і настільний хокей.

Змагання відбулося в межах проєкту «Настільний хокей з поліцейськими», що запроваджено Луганським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України спільно з Головним управлінням Національної поліції в Луганській області, за допомоги Програми ООН із відновлення та розбудови миру та   фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.