НАКАЗ військового комісара Новоайдарського районного військового комісаріату (з основної діяльності) про призов громадян України на строкову військову службу

2019-02-18
НАКАЗ військового комісара Новоайдарського районного військового комісаріату (з основної діяльності) про призов громадян України на строкову військову службу
 

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

військового комісара Новоайдарського районного військового комісаріату

(з основної діяльності)

06.02.2019 смт. Новоайдар № 13

Про призов громадян України

на строкову військову службу

1. Відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352, на виконання вимог Указу Президента України від 30.01.2019 № 22/2019 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році" та розпорядження голови Новоайдарської районної державної адміністрації від 06.02.2019 № 77 "Про проведення призову весною 2019 року громадян України на строкову військову службу в Новоайдарському районі" проводиться призов громадян на строкову військову службу з 01 квітня по 27 червня 2019 року.

2. Явці на призовну дільницю Новоайдарського району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2001 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1992-2000 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин. Відправці до військ підлягають громадяни придатні за станом здоров'я до військової служби, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: смт. Новоайдар, вул. Айдарська, буд. 2 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути до районного військового комісаріату до 01 квітня 2019 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Новоайдарського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов'язані забезпечити своєчасне прибуття призовників на призовну дільницю.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою або в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством.

7. Провідному спеціалісту відділення комплектування службовцю ЗСУ Єфремовій С.М. розіслати наказ до житлово-експлуатаційних організацій, домовласникам, відповідним виконавчим органам сільських, селищних і міських рад, на підприємства, в установи, організації, навчальні заклади району та до районної газети "Вісник Новоайдарщини" для його опублікування.

8. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

ТВО військового комісара

Новоайдарського районного військового комісаріату

майор М. ЛИСЕНКО