"Ми змінимо світ!" - молодь Щастя святкує День захисника та Українського козацтва

2019-10-11

Гідна зміна захисникам держави підростає в навчальних закладах міста Щастя. Запрошені сьогодні на свято мужності до середньої школи № 2 військовослужбовці, прикордонники  та працівники національної поліції в цьому повністю переконалися.

Переможці II етапу Всеукраїнської гри «Джура», які також зайняли п’яте місце на Всеукраїнських іграх, блискуче виступили на святі Захисника України. Презентація дитячої громадської організації, яка була створена зовсім нещодавно стала яскравим подарунком для запрошених на свято гостей.   

Ми молоді, а значить сильні,

Ми молоді, душею вільні.

В серцях у нас вогонь палає,

Ми молоді, ми все здолаєм.

«Ми змінимо світ! Ми зможемо зробити! Ми - молодь України, її шалені діти!» - це мета, якою можливо пишатися усім нам, дорослим, вчителям, працівникам поліції, адміністрації міста, народному депутату України Вікторії Гриб, всім, хто допоміг у створенні ГО та поглядає зараз з надією на щастинських юнаків.

«Молоді міцні лави» - нова Щастинська дитяча громадська організація об’єднали три навчальні заклади, кожен із яких обрав свій напрямок роботи. Школа-інтернат – спрямована на пропаганду безпеки на дорозі. Команди школи № 1 – правова обізнаність, а школи № 2 – для своєю роботи вибрала заклик: «Молодь обирає здоров’я».

До організації свята долучилися військовослужбовці 46-ї бригади. Контактна виставка озброєння та військової техніки стала справжнім сюрпризом для учнів. А майстер-клас з рукопашного бою та спортивні змагання між командами військовослужбовців та старшокласників зібрали чимало глядачів та спортивного азарту.

 

Палац культури підхопив святкову естафету. Слова про мужність, героїзм наших захисників, слова вдячності усім поколінням воїнів промовляла сьогодні в.о.керівника військово-цивільної адміністрації Світлана Клімкова. Очільник міста високо оцінила роботу з молоддю трьох навчальних закладів міста Щастя та висловила сподівання на їх подальшу плідну співпрацю.

 

Свято триває і військові отримали ще тільки маленьку частку подарунків та побажань наснаги, та лицарської доблесті. Однак сьогодні, коли у Палацу культури молоді козаки із команди «Щит» ЗОШ №1 показували бойовий козачий гопак, вони зуміли переконати в тому, що козацькому роду немає переводу, - це справжній святковий подарунок для воїнів, котрі стоять на передових рубежах нашої країни.

ФОТОЗВІТ