Керівники завітали до щастинців-ветеранів

2019-05-06

9 травня для усіх поколінь є особливим святом – у ньому і радість перемоги, і гіркота втрат. Адже мільйони наших співвітчизників полягли у боях  за найсвятіше – свободу своєї Батьківщини. В Щасті відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України розпочалося напередодні, 6 травня.

З ранку директор ВП «Луганська ТЕС» ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО» Б.Д. Сафонов, заступник голови райдержадміністрації Т.М. Новікова та керівники районної і Щастинської  Спілки ветеранів О.О. Косов і М.О. Валуйськов привітали шістьох ветеранів-щастинців та вручили їм квіти та продуктові набори. Сьогодні керівники щиро говорили слова вдячності та не стримували сльози пам’яті свого коріння – дідусів та бабусь, котрі  назавжди залишаться з нами як приклад героїзму, мужності та відвазі,  як справжній приклад патріотизму для нащадків, високий зразок мужності та сили духу.

Здивував усіх не тільки поетичними строками, а насамперед, бадьорістю духу - Іван Васильович Шека. Він прочитав гостям свій новий вірш та самий перший вірш, присвячений Дню Перемоги.