Делегація з Латвійської Республіки відвідала Щастя.

2021-08-26

Сьогодні, 26 серпня до Щастя завітали Парламентський секретар Міністерства оборони Латвійської Республіки Байба Блодніеце, Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс, заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр та інші.

Під час зустрічі гості ознайомилися з роботою контрольно пропускного пукту та сучасною сервісною зоною, дізналися про послуги, які надають співробітники ЦНАПу.

«Мені дуже подобається, що люди мають можливість оформити документи в одному місці, це дуже зручно, я щиро бажаю, щоб мешканці окупованих територій найближчим часом мали можливість користуватися вашими послугами - зазначила Парламентський секретар Міністерства оборони Латвійської Республіки Байба Блодніеце.

 

Керівник Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець додав, що ведеться постійна робота над впровадженнями нових сервісів для громади.

- Ми маємо покращити рівень життя в Щастинській громаді та донести людям, які проживають на окупованій території, що в нас тут відбуваються позитивні зміни.

Ганна Маляр подякувала гостям за підтримку територіальної цілісності та суверенітету нашої країни, зазначивши – з боку України робиться все можливе для встановлення миру.