29 січня о 16 годин нас чекає прем'єра документальної вистави в рамках проекту Театру ПЕРЕСЕЛЕНЦЯ «Діти та військові». Щастя.

2017-01-25

29 січня о 16 годин нас чекає прем'єра документальної вистави в рамках проекту Театру ПЕРЕСЕЛЕНЦЯ  «Діти та військові». Щастя.

 

23 січня до нашого міста приїхала команда Театру ПЕРЕСЕЛЕНЦЯ. А вже 29 січня, у неділю, о 16 годин буде показана документальна вистава в рамках проекту  ««Діти та військові». Щастя».

Автори вистави - Наталка Ворожбит та Георг Жено.  Команда проекту: Анастасія Пугач, Олексій Карачинський, Алік Сардарян, Марія Хомякова, Любов Дуракова, Василь Білоус, Олександра Желєзнова – однодумці, професіонали та початківці, з різних міст та країн, яких поєднала любов до театру та небайдужість.

Автори проекту  відомі особистості в театральному світі. Наталка Ворожбит та Георг Жено вчились у Москві та починали там свою професійну діяльність. Наталя Ворожбит вважається самим затребуваним сучасним українським драматургом, спектаклі за її сценаріями ставляться на підмостках зарубіжних театрів. Для нас, глядачів, Ворожбит більше відома завдяки скандальному телесеріалу "Школа", де вона брала участь у написанні сценарію.

 Георг Жено – німець, маючий за спиною, як він сказав, більше 20 років режисерського стажу. У Москві він заснував новий на той час вид театру «Театр.doc». Який існує і на теперішній час.

В Україні ці два театральних діяча спрямували свої інтереси на заснованому  ТеатріПЕРЕСЕЛЕНЦЯ. Для нас дійсно цікавий той факт, що на Сході України в Миколаївці і Попасній вже відбулися вистави цього театру.

Зараз старшокласники  Щастинської середньої школи №2 готуються стати учасниками проекту «"Діти та військові". Щастя». Будемо сподіватись на гарну роботу, результатом якої стане документальний спектакль та фільм , які зможуть нам усім розібратися в нашім сьогоденні та знайти нові перспективи у житті.

          Будемо з нетерпінням чекати прем'єри.

 

Виконавчий комітет Щастинської міської ради