23 жовтня 2018 р. у Новоайдарському районі відбулося відкриття нового Центру надання адміністративних послуг в (ЦНАП)

2018-10-24

23 жовтня 2018 р. у Новоайдарському районі відбулося відкриття нового Центру надання адміністративних послуг в (ЦНАП). Центр розташовано за адресою: Новоайдар, вулиця Центральна, будинок 20.

У відкритті брали участь: голова Новоайдарської районної ради Макогон В.В., голова Новоайдарської районної державної адміністрації Сергієнко В.В., спеціаліст із адміністративної децентралізації Програми «Відновлення і розбудови миру» ПРООН Анатолій Молошний, які виступили з привітальними словами.
На заході були присутні керівники та працівники підприємств і організацій району, депутати районної ради, жителі та гості Новоайдарського району.
Для здійснення прийому громадян за межами Новоайдару стане в нагоді мобільне обладнання , яке показали присутнім Анатолій Молошний та інженер проекту ПРООН Микола Коломієць.
Передбачається, що ЦНАП у Новоайдарі надаватиме 106 видів адміністративних і соціальних послуг для понад 45 тис. осіб, які проживають на території Новоайдарського району. Серед яких питання реєстрації підприємницької діяльності, реєстрація проживання, земельні питання, отримання різноманітних довідок з державних реєстрів, отримання ID-карток громадянина України, та документа для виїзду за кордон. Завдяки створенню сучасного Центру мешканці району отримали доступ до широкого спектру якісних адміністративних послуг. Відкриття ЦНАП позитивно вплине на якість життя щастинців.