Згадаємо моменти суботника-2018

2018-04-22

В місті Щастя 21 квітня відбувся суботник. Погода була чудова, тому всі не тільки з задоволенням робили, а ще й раділи теплому сонечку. Протягом усієї неділі, напередодні суботника, підприємства готувалися до нього.
Багато роботи вже було зроблено. Лавочки в сквері Пам’яті було відремонтовано робітниками КП «СТЕК», а з матеріалами допомогли головний лісник Москвітин та депутат Щастинської міської ради Ткаченко. Громадські активісти також долучилися до прибирання рідного міста. ГО «Культурна фортеця» після концерту аматорського хору ветеранів «Натхнення», з особливим натхненням взялися за прибирання території біля свого громадського центру.
Робітники приватних підприємств теж долучилися до суботника. А школярі змогли «віддерти» застаріли оголошення на старих автобусних зупинках. Тепер їх старі проржавіли боки можливо якось причепурити, чи, хоча б не обвішувати листівками. Адже для цього є дошки оголошень.
Весняний суботник причепурив місто, однак нам, усім громадянам, варто пам’ятати прості істини екологічного співіснування. Одна з яких: не забруднюй природу, не кидай обгортку на землю, а коли бачиш таке, підніми та кинь в урну.
21 квітня, в день довкілля, пліч о пліч прикрашали своє місто дорослі та діти, працівники та підприємці, активісти та просто небайдужі люди. Згадаємо ще раз найцікавіші моменти цього дня.