Засідання виконкому - опалювальний сезон завершено

2018-04-11

Вчора, 10 квітня, відбулося засідання виконавчого комітету. Усі рішення було розглянуто та прийнято одноголосно. Що ж особливого прийнято на черговому засіданні? Насамперед, це питання стосовно завершення опалювального сезону 2017-2018 років у м. Щастя. З 10 квітня 2018 року підприємство КП «ЩТЕК», враховуючи те, що протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищує 8°C, припинить надання послуг з централізованого опалення до наступного опалювального сезону.
Також члени виконавчого комітету підтримали створення організаційного комітету для підготовки та проведення у 2018 році конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками». Презентація конкурсу відбулася напередодні, 5 квітня. Директор Агенції місцевого розвитку Нецвітайло Вікторія на зустрічі розповіла щодо нових можливостей, передбачених в цьому році.

А саме, змінюється в більшу сторону розмір грантів, методологія відбору самих цікавих проектів та впроваджується новий напрямок – екологічність, енергозбереження.

Ми з вами маємо реальну можливість піти за межі дитячих та спортивних майданчиків, розпочавши втілювати у життя проекти, які будуть впливати на розвиток міста. Нагадуємо, що заявки надаються до 01.05.2018.
Також 10 квітня були прийняті рішення: «Про надання повноважень посадовим особам КП «Жилбудсервіс» на складання протоколів щодо адміністративних правопорушень» та «Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Щастинської міської ради».
Тексти прийнятих рішень оприлюднені та доступні для перегляду на офіційному сайті Щастинської міської ради в розділі «Нормативні акти виконавчого комітету» http://www.schastye-rada.gov.ua/committee/executivedocs.