Визначені переможці фотоконкурсу

2018-10-26
Визначені переможці фотоконкурсу

Нагадаємо, що Луганським державним університетом внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка спільно з Управлінням превентивної діяльності ГУНП в Луганській області було оголошено конкурс серед учнів Луганської області на краще фото про діяльність поліції.

На конкурсі були представлені роботи дітлахів від семи до 17 років зі всієї Луганщини. На світлинах крізь об’єктив фотоапарату хлопці та дівчата намагалися відобразити своє уявлення про роботу поліцейського.

«Обрати кращих було нелегко. Кожна світлина заслуговую на увагу. Продивляючись всі фотографії ми побачили, що діти розуміють важливість щоденної поліцейської праці та знають, що кожної миті ми готові прийти на допомогу»,– зазначив начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Дмитро Кашута.

Члени суддівської комісії фотоконкурсу підбили підсумки та визначились з переможцями.

Перше місце посів Данило, 10 років, м. Сєвєродонецьк.

Друге місце – Юлія, 15 років, м. Гірське.

Третє місце – Тетяна, 16 років, м. Щастя.

Дякуємо хлопцям та дівчатам за участь у конкурсі «Краще фото про діяльність поліції». Вже незабаром відбудеться нагородження переможців заходу на базі Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.

Всі конкурсні фотографії розміщенні на сайті університету за посиланням http://lduvs.edu.ua/fotokonkurs/

За інформацією прес-служби Луганського державного
університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка