Вітаємо кращих знавців олімпійського руху серед школярів регіону - команду ЗОШ № 2!

2021-02-09

У суперфіналі обласного освітнього пізнавального заходу «Брейн-ринг – Луганщина олімпійська» команда ЩАСТИНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 посіла призове ІІІ місце!

Вітаємо кращих знавців олімпійського руху серед школярів регіону - команду ЗОШ № 2!

 

ВІТАЄМО НАШИХ ЮНИХ ОЛІМПІЙЦІВ-ПЕРЕМОЖЦІВ!!! «Брейн-ринг – Луганщина олімпійська»!

До відбіркових ігор , що проходили в он-лайн режимі протягом листопада-грудня 2020 року, долучилися 38 команд загальноосвітніх навчальних закладів області.

У підсумку інтелектуальних баталій команда ЩАСТИНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 посіла призове ІІІ місце!

З нагоди відзначення Глобального тижня спорту, що триває під патронатом ЮНЕСКО, у приміщенні Луганської обласної державної адміністрації визначали кращих знавців олімпійського руху серед школярів регіону у суперфіналі обласного освітнього пізнавального заходу «Брейн-ринг – Луганщина олімпійська».

Учнівську молодь, наставників команд, почесних гостей заходу, серед яких: голова Луганської ОДА-керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, заступник Міністра освіти і науки України Артур Селецький, голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко, а також представників регіональних олімпійських осередків, які долучились до заходу в режимі онлайн, - привітав Посол Доброї Волі ЮНЕСКО, президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

За підсумками відбіркових ігор , що проходили в он-лайн режимі протягом листопада-грудня 2020 року, до проєкту долучилися понад 200 учасників - 38 команд загальноосвітніх навчальних закладів області.

У підсумку інтелектуальних баталій команда ЩАСТИНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 посіла призове ІІІ місце! Разом з позитивними емоціями від захопливої гри всі учасники суперфіналу отримали цінні подарунки, комплекти олімпійської літератури та футболки від НОК України, були нагороджені медалями та дипломами від Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

ДЯКУЄМО Загуменновій Наталії Олександрівні та Порядкову Євгену Сергійовичу за підготовку олімпійців!!!!