Урочистості з нагоди відзначення річниці визволення міста Щастя розпочалися

2018-06-14
Урочистості з нагоди відзначення річниці визволення міста Щастя розпочалися

 

Сьогодні, 14 червня 2018 року урочистості з нагоди відзначення річниці визволення міста Щастя розпочалися з 9 годин. На площі Миру відбувся мітинг за участю в.о. міського голови Щастинської міської ради О.О. Богині, представників депутатського корпусу, керівників підприємств, закладів, мешканців міста.
В цей день на площі, з символічною назвою, площа Миру, лунали слова про війну та мир, згадували день 14 червня 2014 року та усіх тих, хто був причетний до звільнення міста і ці буремні дні.

Олександр Богиня щиро побажав присутнім «Миру, здоров'я, сімейного благополуччя. Щоб на вулицях і в будинках лунав дитячий сміх, молодь створювала щасливі сім'ї, а наше місто знову став спокійним і комфортним для проживання. Я хочу побажати всім нам - економічного зростання, перспективи створення сильної громади і добробуту кожної родини».
 На захід було запрошено учасника операції по звільненню міста, генерала Казачества Луганщини Ткаченка В.М. Генерал розповів своє особисте – ті обставини, котрі відбулися напередодні 14 червня та про планування та хід військової операції.

Безпосереднім учасником військових дій біля нашого міста був начальник відділення поліції №1 м. Щастя В.П. Дубчак, про що він і розповів присутнім на мітингу.

Мітинг тільки початок урочистостей, у 17 годин на площі відбудеться святковий захід за участю керівництва району та області, концерт київських музикантів.

ФОТО ЗВІТ