У Щасті можна відвідати курс «Позитивне батьківство і коучинг, що знижує рівень стресу у родині»

2019-11-28

У Щасті можна відвідати курс «Позитивне батьківство і коучинг, що знижує рівень стресу у родині»

 

У Центрі психосоціального супроводу (вул.Центральна 11/6)працює закрита група для батьків. Мета цих занять: створення нової культури взаємин в сім’ї. Ведуча – психолог Олена Брич.

Актуальність такої групи важко переоцінити, адже під час виховання дітлахів постійно виникають питання, у батьків може з’явитися емоційне вигорання, як наслідок, сил та терпіння не вистачає, інколи не вистачає знань дитячої психології та вікових особливостей і криз.  В такому разі, ви можете долучитися до групи Позитивного батьківства у ЦПСС Щастя, тривалість курсу 7 занять 1 раз на тиждень, додаткова інформація за телефоном 066-235-40-33.

Курс для батьків складається з таких тем: «Що таке коучинговий підхід у вихованні». «На що спрямовано увагу, те й розвивається»; «Принцип комунікації»; «Моделі спілкування. Практичні заняття»; «Три головних уроки для батьків та дітей», «Істерики у дітей»; «Формуємо самооцінку дитини методами коучингу»; «Дисципліна в стилі коучингу»; «Розвиток лідерства у дитини».

За запитом батьків може бути виділено додатковий час для практичних вправ за темою поведінка у конфлікті та спілкування за допомогою коучингових питань або інших актуальних питань у темі.

Учасники занять зазвичай дуже жваво включаються у роботу використовуючи свій життєвий та професійний досвід. Серед учасників групи можуть бути і вчителі, тому теми для обговорення мають не тільки особистісні, а й професійну складову.

Особливий бонус для учасників – це атмосфера групи. Учасники можуть розраховувати на конфіденційність та підтримку. Дуже часто на заняттях сміються, жартують, розповідають та обговорюють разом із групою особисті проблеми щодо розвитку і виховання дітей.

Запрошуємо на заняття усіх охочих. Усі послуги Центру психосоціального супроводу є безкоштовні у рамках проєкту «Психосоціальна підтримка та супровід постраждалих внаслідок конфлікту в Україні» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International Мальтійської служби допомоги в Україні, який реалізує ГО "Українська асоціації фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій" (Психологічна кризова служба).