Свято «Останнього дзвоника» в Щастинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 імені Констянтина Кутового

2018-05-25

          Сьогодні 25 травня 2018 року в Щастинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1  імені Констянтина Кутового урочистою лінійкою відзначили свято «Останнього дзвоника». Відзначати завершення навчального року стало уже доброю традицією. Це традиційне і всенародне свято – сповнене тепла і вдячності. Воно об’єднує і дарує гарний настрій та світлі надії. Тому як завжди, цього дня в школі панував святковий настрій, лунали слова щирих привітань, нагороджували найздібніших учнів, говорили напутні слова випускникам. Цілий рік учні приймали активну участь у Всеукраїнських предметних олімпіадах, конкурсах та спортивних змаганнях. Наприкінці навчального року відбувся шкільний захід «Учень року», який був підготовлених спільними зусиллями учнів та викладачів. Одним словом всі захищали честь школи.

         А відтепер для всіх учнів, батьків та педагогів винагорода за їх труди – це довогоочікувані канікули. Лише для випускників попереду продовження здачі зовнішнього незалежного оцінювання та перехід до нового етапу життя.

         З вітальним словом до учнів та випускників школи звернулися директор навчального закладу Щеголькова Антоніна Анатоліївната запрошені гості  начальник відділу культури Новоайдарської районної державної адміністрації Антипова Алла Анатоліївна, заступник міського голови виконавчого комітету Щастинської міської ради Клімкова Світлана Миколаївна, керівник Департаменту з операційних покращень відокремленого підрозділу «Луганська ТЕС» ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО»Фрідман Дмитро Юрійович, директор комунального підприємства «Щастинська теплова енергетична компанія» Скуратов Олександр Володимирович. Вони побажали всім приємного відпочинку, найкращих пригод і нових сил, а випускникам – яскравих спогадів, реалізації планів, перемог, грандіозних перспектив та здійснення бажань.

ФОТО ЗВІТ