Святкування Дня молоді під парасольками

2018-06-28
Святкування Дня молоді під парасольками

 

Сьогодні, 28 червня, традиційно до Дня молоді України, комунальні заклади Щастинської міської ради провели різноманітні спортивні та творчі заходи на стадіоні «Енергетик». Зелена галявина, блискавки, льодяники в маленьких рученятках, різнобарвні парасольки, мов казкові гриби, та усмішки - на обличчях дітлахів, молоді та навіть спортивного старенького дідуся з палицею. Свято зібрало чимало глядачів, учасників – спортсменів та їх вболівальників.


Працівники Щастинського Палацу Культури та КЗ «Культурно-спортивний центр «Щастя» створили справжню святкову атмосферу, де дзюдо, футбол, танці, бокс, пісні, солодкі льодяники на паличках, шахи, повітряні змії об’єдналися на зеленій травичці стадіону та верхній ландшафтній зоні відпочинку.

Спортивні змагання, концерт – дуже впало до вподоби щастинцям, котрі були раді відпочинку на природі, навіть під дощем, котрий норовив зірватися в любу мить.

Яке свято без нагородження – у цей вечір грамоти за високі спортивні досягнення вручив В’ячеслав Закора, директор КСЦ п’яті спортсменам: Ком’яковій Катерині, Кисельову Олегу, Косенко Богдану, Довгому Дмитру, Коженкову Ігору. Тренер із дзюдо Циганков Олексій Васильович прокоментував успіхи своїх підопічних. Так, Кисельов Олег неодноразово ставав у свої 11 років чемпіоном України із дзюдо, а десять хлопців займали перші місця в обласних змаганнях. Потенціал у команди великий, із них можуть вирости справжні спортсмени. Для цього треба укріпити матеріальну базу, бо зараз охочих займатися самбо та дзюдо занадто багато, приходиться відмовляти хлопцям. Доречи, у секції займається біля 50 юних спортсменів.

Окраса любого свята – виступ творчих колективів та аматорів. Глядачі з задоволенням підспівували та підтанцьовували голосистим піснярам та палаючим танцюристам. Директор Палацу Культури Марина Єрохіна з теплими словами вдячності за внесок у культурне життя рідного міста вручила подарунки та грамоти артистам, котрі кожен раз, не зважаючи ні на що, виходять на сцену, щоб подарувати свій талант рідним, друзям, своєму місту. Януш Анастасія та Януш Марія, Бєжанова Поля, Сабєльнікова Юля, Гюльюшева Кристина, Скалаух Кирил та Скалаух Оля – усі вони не тільки виступили, а й були нагороджені.


У небі парили повітряні змії, юний шахіст Паша мужньо відвойовував перемогу у майстрів, чоловіки та молоді хлопці піднімали гирі, а молоді мами були щасливі провести вечір разом всією сім'єю.

Хто не мав нагоди прийти на святкування Дня молоді – занурюйтесь у свято зараз: ФОТО-ЗВІТ на сайті Щастинської міської ради