Сьогодні, 28 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Щастинської міської ради

2018-08-28

Сьогодні, 28 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Щастинської міської ради.
До порядку денного внесено десять рішень, які на засіданні розглянуто та прийнято.

Так, узгоджено надання грошової допомоги громадянам, які потребують грошової допомоги на лікування, Почесним громадянам міста Щастя - до Дня міста Щастя, громадянам, які потребують грошової допомоги на поховання.

15 вересня щастинці будуть святкувати День міста, тому у рамках підготовки до події, підприємства, організації надали подання на нагородження кращих співробітників Почесною грамотою виконавчого комітету Щастинської міської ради. Сьогодні члени виконавчого комітету розглянули надані кандидатури та узгодили їх. Всього дев’ятнадцять щастинців будуть відмічені відзнакою у День свого міста. Також, з нагоди святкування Дня міста пройшов огляд-конкурс на кращій благоустрій житлового сектора та прилеглої території підприємств, установ, організацій м. Щастя. За його підсумками визнані кращі.

Щодо питань організації чергового призову громадян України докладав завідувач бюро ВО. Призив на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2018 року відбудеться для громадян України чоловічої статі, які до дня відправки у військові частини досягли 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Серед планових питань, які розглянув виконком, були рішення щодо нової інструкції з діловодства виконавчого комітету Щастинської міської ради, житла службового та привитизованого, визначення вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів місцевого бюджету.