Сьогодні, 10 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Щастинської міської ради

2018-07-10
Сьогодні, 10 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Щастинської міської ради.

На засіданні було розглянуто вісім питань, згідно порядку денному. Два рішення не прийнято:

- «Про надання комунальному підприємству «Щастинська теплова енергетична компанія» дозволу на проведення будівельних робіт» (питання заміни міських теплових мереж не допрацьовано документально та буде розглянуто на наступному виконкомі);

-  «Про надання дозволу громадянці Макаровій О.І. на реконструкцію квартири під розміщення магазину за адресою:и. Щастя, вул. Донєцкая, буд. 42, кв.1» (технічні питання).

Розпочата підготовка до Дня міста, а саме, узгоджено проведення огляд-конкурсу на кращій благоустрій житлового сектора та прилеглої території підприємств, установ, організацій м. Щастя.

Рішення про видалення зелених насаджень узгоджено у зв’язку із проведенням КП «Жилбудсервіс» робіт по заміні каналізаційних мереж міста, які знаходяться в аварійному стані. Застаріли каналізаційні труби будуть замінені на сучасні пластикові труби. Одночасно, передбачено видалення дерев, які незаконно висаджено поряд з каналізаційними мережами та подальша компенсаційна висадка саджанців на території міста. Комунальні служби ще раз нагадують, що дерева незаконно висаджені поряд з технічними спорудами, руйнують їх.

В.о. міського голови, секретар ради Богиня О.О. наказав надіслати лист до КП «Жилбудсервіс» щодо якості проведення робіт з благоустрою територій, які були порушені під час ремонтних робіт комунальними службами.