Щастинці зустрілися з заступником голови ОДА Геннадієм Іваненко

2019-06-06

Сьогодні, 6 червня 2019 року за багаточисельними зверненнями мешканців Щастя відбувся виїзний особистий прийом громадян нашого міста. Провів зустріч з мешканцями заступник голови Луганської обласної державної  адміністрації  Іваненко Геннадій Георгійович разом з головою Новоайдарської районної ради Макогоном Віктором Васильовичем.

На прийомі побувало вісім щастинців: керівники підприємств та установ, а також звичайні громадяни, з особистими питаннями. Які нагальні проблеми було обговорено з керівниками обласної та районної влади?  

Насамперед, система реформування первинної та вторинної ланки медицини. Головний лікар міської лікарні Олег Супрун та завідуюча амбулаторією сімейного лікаря Інна Васютіна обговорили матеріальний стан лікарняних споруд та відсутність окремого приміщення для амбулаторії, перспективи розвитку медицини у місті, за умови створення Щастинської ОТГ, та ряд інших важливих для усього міста проблем в медичній галузі. 

 

«Охорона дитинства, - як підкреслив Геннадій Іваненко, -  за всі часи стоїть у держави в пріоритеті». Тому він власноруч взявся за підтримку проекту ремонту даху дитячого садочка «Зіронька». Саме про цю болючу проблему безпеки дітей у садочку розповіла під час прийому завідуюча Олена Буркун.  

Начальник Відділу поліції № 1 м. Щастя Дубчак В’ячеслав сьогодні теж прийшов на особистий прийом. Його хвилювало неналежне матеріальне забезпечення відділення поліції, відсутність достатньої кількості автотранспорту та кадрів, зміни в роботі діяльності поліції при створенні ОТГ.

Представники громадської організацій «Культурна фортеця» також звернулися до заступника голови ОДА. Розмова йшла про стан доріг, відповідальність перед громадою підрядних організацій - за термін та якість капітального ремонту об’єктів міста. Зокрема, Галина Калініна висловила  прохання посприяти в завершенні довготривалого ремонту каналізації по вулиці Рєспубліканская та  дороги сполученням Щастя-Сєвєродонецьк.

Будемо чекати дієвої підтримки від обласної та районної влади.