Щастинський «ЩИТ» взяв участь у арт-фестивалі «Україна в наших серцях»

2018-07-09

Щастинський «ЩИТ» взяв участь у арт-фестивалі «Україна в наших серцях»


Шість учасників загону юних помічників поліції «ЩИТ» м. Щастя та діти співробітників поліції Луганщини разом з учасниками «Ліги майбутніх поліцейських» з усієї Донеччини взяли участь у триденному арт-фестивалі, що проходив на азовському узбережжі в с. Мелекіне.
Море зустріло дітей гарною погодою та щедрим сонечком. Діти задоволені відпочинком, усі три дні промайнули, але зостались спогади та зайняте друге місце з пляжного волейболу. Позитивні емоції, враження та нові знайомства – літо триває.


Що відбувалося цікавого на арт-фестивалі? Дітлахи прийняли участь у флешмобі «Яскрава посмішка дитинства», воркшопі «Діти за мир на землі», під час якого, учасники фестивалю з Луганщини зробили піщану фігуру черепахи з поліцейською зіркою, як символ постійного руху вперед, надійності та здоров’я.


Ввечері того ж дня дітлахи поринули в чаруючу атмосферу етновистави «Ой на Івана, ой на Купала», по закінченню якої, діти разом із поліцейськими танцювали, співали та водили хороводи біля великого вогнища на самісінькому березі моря.


Наступного дня в гості до учасників фестивалю на білосніжному катері завітав Нептун. В цей день дітлахи прийняли активну участь у спортивних змаганнях, наймасштабнішим з яких був турнір з пляжного волейболу, у якому команда з Луганщини у завзятій боротьбі посіла друге місце. Ввечері, після насиченого та виснажливого дня, дітвора із задоволенням відпочивала під пісні ВІА «Мелодія» з м. Маріуполь та танцювала на молодіжній дискотеці.
Але найемоційнішими для дітей у ці дні, звичайно, були морські хвилі та білосніжний пісок азовського узбережжя, яких, у ці три дні, було хоч відбавляй.
Перед від’їздом по домівках всі учасники арт-фестивалю заспівали пісню про поліцію України та привітали своїх друзів – співробітників ювенальної превенції з днем створення служби.


За інформацією ВП м. Щастя, Т. Колесніковій