Щастинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 1 імені К. Кутового відсвяткувала своє 60-річчя

2018-10-08
Щастинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 1 імені К. Кутового відсвяткувала своє 60-річчя

Палац культури шостого жовтня гостинно відчинив свої двері для випускників, педагогів-ветеранів, вчителів, школярів та гостей свята.

Привітати та нагородити колектив навчального закладу прийшли в.о. міського голови О.О. Богиня, голова Новоайдарської районної ради В.В. Макогон, заступник голови райдержадміністрації Т.В. Новікова, начальник відділу освіти О.В. Селіхов, представники освітян Новоайдарщини та навчальних закладів міста. 

Багаторічна праця, новації на освітянський ниві, педагогічний досвід, а ще сумлінність, творчій підхід до виховання підростаючого покоління – це офіційні слова кожному вчителю, відзнака його тяжкий праці, відмічена у подяці, почесний грамоті. А ще заохочувальна відзнака Міністерства освіти і науки України знак «Васи́ль Сухомли́нський» — на грудях директора А.А. Щегольковій, яку вона заслужено отримала напередодні дня вчителя та ювілею навчального закладу, яким керує вже 32 роки. Та сама головна подяка для учителя – це щирі слова вдячності від своїх учнів. У цей вечір на сцену піднімалися випускники – молоді та вже з сивиною на скронях, з піснями та з відео зверненнями. Це були теперішні вчителі та вчителі - ветерани, енергетики та банківські співробітники, студенти та досвідчені фахівці.

Свято вийшло теплим та яскравим. Ювілейну програму створили талантом вчителів та їх вихованців – свято вдалося. З ювілеєм!