Приїзд заступника міністра внутрішніх справ України разом із студією "Квартал-95"

2018-06-20

Вчора, 19 червня 2018 року, заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян та керівництво ГУНП в Луганській області здійснили робочу поїздку по військовим підрозділам, розташованим на лінії розмежування. Підрозділ «Луганськ - 1» став першим, хто прийняв заступник міністра. Після чого представники добровольчих батальйонів на чолі з Вадимом Анатолійовичем вишукувалися на площі Миру для привітання та вручення державних нагород.

Вадим Троян, в минулому заступник командира полку «Азов» у 2014 році, звернувся до військових з промовою, в якій відмітив, що добровольчі батальйони не відносяться до звичайних військових структур. «В добрбати йдуть вмотивовані люди, з усвідомленим, патріотичним ставленням», - відмітив він.
В робочій поїздці посадовця на волонтерських засадах супроводжувала частина трупи ПАТ «Сту́дія Кварта́л-95» Юрій Валерійович Корявченков «Юзик», Олександр Вікторович Пікалов та авторський цех студії. Актори та автори пісень та текстів Кварталу виступили на Щастинській сцені, та поміж номерами охоче спілкувалися, та фотографувалися із щастинцями.

Разом із студійцями до Щастя завітали наші земляки - ансамбль пісні й танцю «Патруль» ГУНП в Луганській області. Виступ цього колективу завжди проходить блискавично, так і зараз, глядачі були в захваті від танців та пісень.

Після концерту усіх чекала духмяна польова каша та солдатській чай, а військові та не тільки вони, випробовували свої сили в гирьовому спорті. 

Приїзд заступника міністра внутрішніх справ України разом з найпопулярнішим українським гумористичним проектом та ансамблем «Патруль» став справжнім несподіваним сюрпризом.

 

ФОТО ЗВІТ