Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста допомогають у розвитку підприємництва щастинцям

2018-08-23

Сьогодні представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста провели інформаційну зустріч з мешканцями м. Щастя з програми підтримки мікроекономічних ініціатив.

Це другий етап програми, в якому буде задіяне тринадцять населених пунктів Новоайдарського та Станично-Луганського районів. На першому етапі у Щасті вже реалізується дев’ять мікропроектів. На зустрічі було наведено приклади втілення цих успішних підприємницьких ініціатив - це відкриття швейної, взуттєвої майстерні, ветеринарної клініці, перукарні, розширення вже існуючого бізнесу.
Важливість для нашого регіону міжнародних програм з надання підтримки підприємництва підтвердила велика кількість людей, які прийшли на зустріч з консультантами МККК.
Програма запроваджена для підтримки вразливого населення, збільшення його доходу за рахунок впровадження мікробізнесу, створення нових робітничих місць. Проект передбачає гранти для домогосподарств та зареєстрованих підприємців, для кожної ланки свої умови та суми коштів. Розпочати свій маленький бізнес за фінансовою, юридичною, консультативною допомогою
МККК реально.

Консультанти надали інформацію щодо етапів проекту, правил написання заявки, відповіли на питання. 

Зустріч відбулася, цікавість населення до підприємницької активності зростає, що обов’язково сприятиме розвитку місцевої економіки.