Перші перемоги футболістів м. Щастя

2018-06-08

1 червня в місті Кремінна відбувся Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з футболу. До участі були запрошені команди з Полтавській, Харківській, Донецькій, Львівській та Луганській областей. Футболісти зі Щастя грали в групі з командами із Полтави, Новопскову, Попасній.
Гра була цікава і водночас складна. Суддя призначав пенальті у всіх трьох поєдинках. Воротар "Щастя" молодець, він зумів відбити два пенальті. Результати ігор у першій групі: Щастя-Полтава – перемога з рахунком 6:1, Щастя-Новопсков – 0:0, Щастя–Попасна – 1:1. Футбольна команда «Щастя» за результатом попередніх ігор ввійшла в полу фінал та зіграла з футболістами із Кремінського спорт інтернату, програвши йому з рахунком 2:1. В розіграші третього місця турніру «Щастя» обіграло «Попасну» – 2:0.
Зайняте третє місце в Всеукраїнському дитячо-юнацькому турнірі – це прорив для наших юних спортсменів. Вітаємо їх з перемогою!


В суботу, 2 червня, на стадіоні «Енергетик» пройшов футбольний турнір, присвячений відкриттю сезону. Учасниками стали п’ять команд. Гравці зіграли з такими результатами: I місце зайняли футболісти «Петропавлівка», II – «Сила Людей», III – «ДТЕК».