Перші підсумки роботи Центру психосоціальної адаптації підведені на круглому столі

2018-02-26

Перші підсумки роботи Центру психосоціальної адаптації підведені на круглому столі


В нашому місті відкритий і вже успішно працює Центр психосоціальної адаптації. Центр працює в рамках проекту “Психосоціальна підтримка осіб, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні” за сприяння Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги Україна, який реалізує Психологічна Кризова Служба.
Проведений днями круглий стіл за участю киян - кураторів проекту показав успішність перших кроків центру, готовність його працівників впроваджувати нові цікаві методи і форми роботи з різними групами населення.

За результатами зустрічі можна сказати про розширення роботи центру, передбачається, що в його штат увійде три професійних психолога.
На зустрічі говорили про плани, навчальні тренінги, ділилися враженням ті, кому Анастасія та Юлія допомогли вирішити не просто проблеми, а й сказали добре і привітне слово,допомогли адаптуватися та розкрити власний потенціал, дати надію на майбутнє.

Майстер-класи та групові заняття, індивідуальні консультації психолога, дитяча кімната, консультації щодо виховання та розвитку дітей, а ще корисні тренінги – все це ви безкоштовно отримаєте за адресою: вул. Центральна, б.11, кв.6 (тел.:0662354033)