На щастя у небо злетіли десятки повітряних кульок - у Щасті відбувся випускний вечір

2018-06-25
На щастя у небо злетіли  десятки повітряних кульок - у Щасті відбувся випускний вечір

 

23 червня в Щасті відбувся випускний вечір. Розпочали його традиційною святковою ходою середмістям – від кварталу Енергетиків до площі Миру. Колонну очолювали директора двох шкіл та вчителя. Вони гордо вели своїх дорослих учнів, відчуваючи хвилювання і радість, смуток від розставання і надію на щасливе життя кожного з цих красивих, усміхнених молодих людей – своїх, вже колишніх учнів.


У доросле життя випускників проводжали не тільки їхні вчителі з батьками, а ще – представники міської влади, Новоайдарської держадміністрації та усі щастинці.

 

Цього року навчання в школі закінчили 48 учнів. Серед них – 2 із золотими медалями: Кравченко Денис, Шукалов Андрій (середня школа № 2) та 1 із срібною - Бірюков Іван (середня школа № 1). Дорошенко Олександра також закінчила на відмінно.

 

Директора шкіл Ковальов Володимир Георгійович та Щеголькова Антоніна Анатоліївна, як і кожний рік, звернулися з гарячою промовою до своїх учнів та їх батьків. Кожне досягнення молоді за ці одинадцять років не було забуто. Перемоги в навчанні, спорті, участь у конкурсах, предметних олімпіадах на різному рівні – все це пролунало про кожного учня.

Безперечно, проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання на високому і достатньому рівнях 32-х випускників 2018 року говорить о якісному рівні освіти в Щастинських середніх школах № 1 та № 2. Також в Україні, у Щасті, змогли получити повну загальну середню освіту на основі дистанційній та екстернатній формі навчання 30 молодих людей із Луганська та області. Результати ЗНО втішають вчителів, бо балів начального рівня немає. Щеголькова А.А. з щирістю розповіла щодо успіхів у ЗНО. Результат якості з української мови - 62%, англійської мови – 66%, з історії України та географії - 50%, усі перетнули обов’язковий бар’єр, - відмітила директорка.
– Хай ваші мрії стають реальністю, а життєвий шлях буде гладким та широким, нехай мрії ведуть до вашої мети. Не відступайте від неї ні за яких обставин і пам’ятайте – труднощі лише загартовують наші серця! – звернулася до учасників свята заступник міського голови Клімкова Світлана Миколаївна. Вона нагородила 22 кращих учня Почесною грамотою виконавчого комітету Щастинської міської ради та цінним подарунком.

Також привітали та нагородили цінними подарунками молодь Щастя представники районної адміністрації - Новікова Тетяна Володимирівна та Селіхов Олександр Вікторович.

- Дорогі дорослі діти! Якби не склалося ваше життя, не забувайте рідну домівку, де вас завжди чекають, ніжну мамину посмішку і люблячі очі батька, своїх вчителів і рідну школу. Пам'ятайте, що для Вас її двері, як і наші серця, завжди відкриті! – ці слова напуття від вчителів зостануться назавжди в серцях наших дорослих діточок.
Насамкінець випускники станцювали прощальний вальс. Цей танок став однією із окрас вечора.

Батьки, вчителя та і самі випускники намагалися зробити справжнє незабутнє свято та їм це вдалося! Креативний, несподіваний відео подарунок від батьків школи №2 на шкільному капуснику, ніжний танок «Дитинство» та танок від друзів-теперішніх одинадцятикласників, спів музичного колективу школи №1 – стали окрасою випускного вечора. На щастя в небо злетіли десятки повітряних кульок. Щасти вам, наші щасливчики - випускники 2018 року!

 

фото звіт