Луганські поліцейські нагородили юних переможців фотоконкурсу

2018-10-31
Луганські поліцейські нагородили юних переможців фотоконкурсу

 

Сьогодні, на базі Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка переможці фотоконкурсу «Краще фото про діяльність поліції» отримали свої нагороди та привітання від ректора – Віталія Комарницького на начальника Управління ювенальної превенції ГУНП в Луганській області – Дмитра Кашути.

Три найвлучніші кадри, які більше за все вразили конкурсну комісію, зробили діти з м. Гірського, м. Щастя та м. Сєвєродонецька. Данило, Юлія і Тетяна відобразили своє відношення до професії поліцейського та розуміння його сьогодення у властивій їм формі, а тому відбиток дитячого погляду тепер мають змогу побачити і дорослі.


Фото Тетяни Колеснікової, яка вчиться у одинадцятому класі щастинської середньої школи № 2 та стоїть перед вибором майбутньої професії, дуже влучно відобразило підхід до професії поліцейського її матусі капітана відділення поліції № 1 м. Щастя. Тетяну, яку вже залюбки називають беби-ШОПер, постійно бачать в навчальних закладах Щастя. Бесіди, розмови, щира зацікавленість повсякденним життям дітей, їх проблемами – це не просто професія, а поклик душі.