Круглий стіл:Центр психосоціальної адаптації продовжує роботу в Щасті

2019-07-09

8 липня відбувся круглий Інформаційний круглий стіл Психосоціальна підтримка та супровід. Організатор - Центр психосоціальної адаптації м.Щастя (вул.Центральна, б.11, кв.6, тел.:0662354033). Його створено в рамках проекту “Психосоціальна стабілізація постраждалих від конфлікту в Україні” за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, MalteserInternationalта Мальтійської служби допомоги Україна, який реалізує Психологічна Кризова Служба.

Проект буде продовжений ще на 1,5 роки. Для Щастя це гарна новина, бо за час роботи Центру, у нього з’явилося чимало друзів. Це чоловіки та жінки, яких значно більше, та діти. Під час круглого столу відбулася презентація щодо підсумків роботи Центру за попередній період. На екрані сухо відображалися цифри, заходи, фото. Але за голими фактами завжди стоять емоції, а саме це говорить про роботу психологів.

Це не просто 5675 відвідувань, а шлях до створення сімейного центру психологічного розвантаження та дозвілля, групові та індивідуальні консультації, соціальні активності, які втілювалися в проведення свят та міських заходів. А ще, саме головне, 5101 мешканців Щастя, яким допоміг Центр зняти тягар війни, стали трошки спокійніше та щасливіше.

«Тож, чим далі буде займатися Центр психосоціальної адаптації м.Щастя в рамках проекту?» – саме таке питання пролунало під час засідання. Ярошенко Анастасія підтвердила роботу Центру, насамперед, в напрямку психологічної підтримки та супроводження, соціальних групових занять, співробітництво з лікарнею та навчальними закладами, а ще можливість проконсультуватися у провідних психологів Києва по скайпу.

Бажаємо співробітникам Центру психосоціальної адаптації м.Щастя позитиву, енергії, гарного настрою та успіху у роботі!