26 червня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету

2018-06-26
26 червня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету


Щастинської міської ради. До порядку денного було внесено вісім питань та за результатами проведеного засідання, члени виконкому підтримали та узгодили усі рішення. В першому рішенні узгоджені зміни до міського бюджету, в тому числі субвенція районної держадміністрації 1 млн. 126 тис. на ремонт харчоблоку школи №2. Розглянуто та погоджено питання обладнання пішохідного переходу в районі центральної прохідної ВП «Луганська теплова електрична станція» ТОВ «ДТЕК Східенерго». Одноголосно проголосували за «Інвестиційну програму КП «Жилбудсервіс» на 2018 рік», в який оговорено встановлення в житлових будинках лічильників води, згідно Закону України №4901. Законом вводиться обов’язкове обладнання житлових та нежитлових будівель будинковими вузлами обліку теплової енергії та води для комерційного обліку комунальних послуг.
Окрім того, законом передбачається, що в багатоквартирних будинках повинні бути обов’язково встановлені квартирні лічильники, які використовуються для розподілу показів будинкового приладу обліку.
Документом встановлені терміни обладнання в будинках вузлів обліку: для нежитлових будівель - до 1 жовтня 2017 року, для житлових будівель - до 1 жовтня 2018 року.
Обладнати будівлі лічильниками має оператор зовнішніх інженерних мереж. Квартирні питання також було узгоджено одноголосно.