Звітуємо про стан реалізації двох проектів ПРООН за напрямком "Громадська безпека"

2019-11-05
Звітуємо про стан реалізації двох проектів ПРООН за напрямком "Громадська безпека"

Проєкт ПРООН за напрямом громадська безпека «Створення безпечних умов перебування у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) комбінованого типу «Зірочка» вихованців працівників шляхом встановлення снігоутримувачів та водовідводів покрівлі та встановлення протипожежних дверних блоків у приміщенні електрощитової, а також люків у перекритті на горищне приміщення» вже завершено. Дах дитячого садочку оздоблено снігоутримувачами та водоводами, зроблено безпечний вихід на горище та до електрощитової , а також з’явився навіс для колясок та велосипедів.

Відтепер діти будуть знаходитися у безпечних та зручних умовах. Проект було реалізовано  завдяки партнерству та фінансовому співфінансуванню ПРООН, ВЦА, РДА, ТОВ «ДТЕК».

Святкове відкриття ще попереду, разом із ще одним проєктом ПРООН «Облаштування двох «зелених кімнат» у відділенні поліції № 1 Новоайдарського ВП ГУНП в Луганській області м. Щастя». Цей проєкт має за мету посилення безпеки громади шляхом реконструкції та облаштування двох кімнат у відділенні поліції для створення дружнього простору для усіх верств населення міста. Ремонтні роботи на завершальній стадії. Ще належить облаштувати дві «зелені» кімнати меблями та оргтехнікою. Нагадаємо, що методика «зеленої кімнати» надає сучасні можливості роботи не тільки із важкими підлітками, але й і з школярами-членами нової дитячої громадської організації «Молоді міцні лави». Також передбачені умови для осіб з обмеженими фізичними можливостями – встановлення пандусу.

Керує обома проектами ВЦА та ГО «Агенція місцевого розвитку міста Щастя».