З Днем працівників освіти

2019-10-04

В дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою і любов'ю згадує свого вчителя, рідну школу.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Завдяки Вам, наша молодь виховується на справжніх зразках патріотизму, порядності, поваги і любові до держави та рідного краю. 

Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності!

З професійним святом!