Велике будівництво: Сергій Гайдай доручив завершити відбудову шкіл та дитсадочків до 1 вересня

2020-07-02
Велике будівництво: Сергій Гайдай доручив завершити відбудову шкіл та дитсадочків до 1 вересня
Особисто контролювати хід виконання робіт на об'єктах «Великого будівництва» та завершити відбудову шкіл та дитячих садочків до 1 вересня, – доручив голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай керівникам територій, на яких вони розташовані.
Очільник області провів робочу нараду щодо моніторингу виконання проєкту та інформування громадськості про реалізацію ініціативи Президента України «Велике будівництво».
Було зазначено, що в рамках «Великого будівництва» відновлюються 14 соціальних об’єктів: сім закладів освіти; п’ять стадіонів та чотири дитячих садки. Два дошкільних заклади у Біловодській ОТГ вже завершені, на інших роботи – у розпалі.
Щодо розбудови автошляхів області. Автодорога від Сєвєродонецька до Станиці Луганської відремонтована вже на 80 %. Здати в експлуатацію об’єкт планують 1 серпня. Наступними будуть дороги: Новоайдар – Старобільськ, Старобільськ – Мілове, Сєвєродонецьк – Золоте, а також ділянка від Лисичанська до кордону з Донецькою областю у напрямку Бахмута.
Також зараз виконуються проєктні роботи стосовно ремонту так званого Старобільського трикутника.
Керівникам територій та представникам підрядних організацій доручено забезпечити широке інформування громадян про реалізацію програми Президента «Велике будівництво» на Луганщині. Зокрема, запровадити брендування об’єктів та он-лайн трансляцію ремонтних робіт, що виконуються.
Крім того, Сергій Гайдай повідомив про повернення вагових комплексів на автошляхи області та перехід на «літній режим» руху вантажівок. Тобто, з 8.00 до 20.00 їх переміщення буде обмежене, аби зберегти дорожнє покриття.
Керівників територій, у свою чергу, турбувало питання ремонту внутрішньо обласних доріг. Очільник області зазначив, що наразі це можливо за рахунок кредитів, які будуть надавати облдержадміністраціям державні банки. За дорученням Президента відповідний механізм вже опрацьовується. У разі надходження коштів, пріоритетом будуть під’їзди до опорних шкіл та лікарень.
 1 человек, сидит, экран, офис и в помещении
 
 
 
35Елена Стахова и ещё 34
Комментарии: 3
Поделились: 14
Нравится
Комментировать

Поделиться