Військовослужбовців та воїнів АТО привітали зі святом у Щасті

2019-12-06

6 грудня в місті Щастя відзначили День Збройних Сил України. Протягом тижня в навчальних закладах міста проходили заходи, на яких були присутні військові. Їх не тільки вітали, але й випробовували в товариських змаганнях, де смугу перешкод на рівних долали малі козачата та справжні воїни.

А сьогодні в Палаці культури вітали святковим концертом військових та бійців АТО, які з’їхалися із всієї України до Щастя - міста бойових дій,  спогадів та могил полеглих бойових побратимів. Глядачі дуже тепло зустріли щастинських аматорів, оплески дісталися творчим колективам Палацу культури, школи мистецтв та середніх шкіл. Волонтери, авторка та виконавиця відомої пісні «Бендерівна», та автор-виконавець Євген Мацак,   також виступили, подарував зі сцени спогади гарячих днів, які навіки з’єднали побратимів. та  Біля 70 бійців АТО та 20 волонтерів після концерту прийшли до скверу Пам’яті, де урочисто поклали квіти, відслужили панахиду та відкрили пам’ятник загиблим воїнам АТО.

В цей день згадали усіх полеглих воїнів. Біля стели Луганської ТЕС теж встановлено  пам’ятник воїну, загиблому у Щасті. Вшанувати пам'ять усіх полеглих військовослужбовців, віддати їм данину пам’яті  і покласти квіти до пам’ятного знаку прийшов керівник військово-цивільної адміністрації Дмитро Скворцов.