Відкриття сенсорної кімнати «RAINBOW GAME» для дітей з особливими потребами

2020-10-09

              9 жовтня 2020 року у приміщенні дошкільного навчального закладу я/с «Зірочка» відбулося відкриття сенсорної кімнати «RAINBOW GAME» для дітей з особливими потребами.

          Цей проєкт був реалізований громадською організацією «Зірочка» за організаційної підтримки громадської організації «Взаємодія-Плюс» в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми Організації Об'єднаних Націй із відновлення та розбудови миру за фінансової  підтримки Європейського Союзу».

          На урочистому відкритті були присутні в.о. керівника військово-цивільної адміністрації міста Щастя Світлана Клімкова, керівниця проєкту технічної підтримки конкурсу малих грантів від ГО «Взаємодія Плюс» Лариса Самосьонок, адміністрація ДНЗ я/с «Зірочка», представники ДНЗ я/с «Івушка», представники громадської організації «Культурна Фортеця» та Центру психологічної підтримки м. Щастя.

         Завдяки цьому проєкту у ДНЗ я/с «Зірочка» з’явилося сучасне сенсорне середовище для покращення якості дошкільної освіти для дітей вразливих категорії. Крім цього, проєкт має значний соціальний вплив на мешканців громади.

          Діти, які не навчаються у навчальних закладах, також зможуть відвідувати кімнату. Для цього необхідно звернутися до практичного психолога ДНЗ я/с «Зірочка» Назарової Ольги Дмитрівни, тел. 0954533216.