УВАГА!!! НОВОАЙДАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ ВИКЛИКАЄ

2019-11-06

Відповідно до Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу", Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352, Указу Президента України від 30.01.2019 року № 22/2019 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році" та розпорядження голови Новоайдарської районної держадміністрації від 07 серпня 2019 року № 1148 "Про проведення призову восени 2019 року громадян України на строкову військову службу в Новоайдарському районі" ;у Новоайдарському районі проводяться заходи з призову на строкову військову службу з 12 серпня по 31 грудня 2019 року громадян України. 1992 - 2001 років народження.
Громадяни, які з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України, не з'явились без поважних причин до призовної дільниці, для проходження призовної комісії, несуть відповідальність згідно ст.210 Кодексу України про адміністративне порушення та ст. 335 Кримінального Кодексу України.
Усі нижчезазначені громадяни зобов'язані терміново прибути на призовну дільницю до Новоайдарського районного військового комісаріату за адресою: смт. Новоайдар, вул. Айдарська, буд. 2 та мати при собі документи, які посвідчують особу:
 

Валєгура Б.Ю.; Малецький Д.С.; Васильєв Д.О.; Гак М.С.; Малюченко О.С.; Селезньов І.Ю.; Харченко С.А.; Заєленчиць В.О.; Мірзамухомедов О.І.; Печегін В.Ю.; Русанов Р.О.; Адамчук М.В.; Борсук В.О.; Бурих І.О.; Кузьменко Є.Д.; Оселедько А.В.; Соколков М.С.; Кашарайло С.А.; Коляда Д.П.; Коношенко Є.К.: Мостовий Я. Р.; Слабченко О.Ю.; Ткачук І.В.; 

Чепіков О.А.; Батєнєв І.С.; Бікард А.С.; Дідора Д.Є.; Мороз М.А.; Несвіт К.С.; Обухов М.І.; Свердликов Е.О.; Сердюк О.В.; Толстой В.О.; Олексієнко Б.М.; Піскунов П.Ю.; Саленко Д.В.: Торчков К.Р.; Брюховецький В.В.; Кравцов Д.Г.; Франчук П.С.