У Щасті провели майстер-клас із виготовлення національної символіки

2020-06-25
У Щасті провели майстер-клас із виготовлення національної символіки

 

25 червня у рамках заходів до Дня Конституції України в Щастіпройшов майстер-клас із виготовлення національної символіки.


Організаторами заходу виступив Щастинський Палац культури за підтримкою військово-цивільної адміністрації міста.

Керівник художнього гуртка, майстриня народної творчості Валентина Стєблій поділилася з присутніми  секретами виготовлення сучасних патріотичних прикрас. Учасники майстер-класу, серед яких були діти, власними руками за кілька хвилин виготовили жовто-блакитні прикраси до Дня Конституції України. Діти були раді знову зібратися в улюбленій студії, зробити своїми власними руками речі, які будуть не тільки радувати очі, але і нести сенс.


Стєблій зазначила, що символіка стала нести глибоке значення, і сьогоднішній сплеск патріотизму потрібно підтримувати й надалі продовжувати проводити такі заходи, до яких з радістю долучається молодь та діти.

Майстриня разом із своїми вихованцями виготовляє не лише національну символіку, але й художні картини, ляльки-мотанки, обереги, прикраси, виставка яких традиційно проходить під час міських заходів та неодмінно користується успіхом.

Усіх присутніх закликали прикрасити одяг виготовленою власноруч українською символікою на честь Основного Закону України.