Триває робота громадських активістів міста Щастя

2019-08-07
Триває робота громадських активістів міста Щастя

 

Прийшов останній місяць літа, а з ним і нові тренінгові заняття від наших партнерів - Восток-SOS, ПРООН-ЖІНКИ, Центру психосоціальної адаптації м.Щастя.

Так, Восток-SOS розпочавсерію тренінгів для населених пунктів, розташованих на лінії розмежування. Тож у місті Щастя відбувся перший навчальний захід за напрямком медіа грамотності. Громадські активісти міста Щастя зібралися у міській публічній бібліотеці, де два тренера ділилися знаннями в рамках проекту «Розширення можливостей для діалогу». Обидва напрямки – медіа компетентність і психологічне спрямування, дійсно стали в нагоді.

Заняття за тематикою «Доступ до правосуддя» провела координаторка ПРООН-ЖІНКИ Яна Любимова. Щастинські жіночки мали можливість дізнатися про судову практику та обговорити подальшу роботу цього напрямку громадської діяльності. Попереду у учасниць груп самодопомоги ПРООН-ЖІНКИ активне навчання та проектна діяльність з вирішення питань протидії ґендерно зумовленому та домашньому насильству та забезпечення безпеки жінок.

Центр психосоціальної адаптації м.Щастя впроваджує як старі, вивірені часом та попитом щастинців, активності, так і нові, а також  здійснює запис на індивідуальне консультування з психологом чи психіатром (тел.: 066-235-40-33). Детальніше ознайомитися з планом роботи Центру можливо за посиланням:https://www.facebook.com/groups/cpsa.shchastya/

Ми маємо можливість розвиватися та разом змінювати наше місто на краще, вливайтеся в ряди  громадських активістів.

Чекаємо подальших зустрічей з нашими старими друзями та партнерами по громадській діяльності.