Щастя святкує Міжнародний день захисту дітей

2019-06-01

Літо для дітей міста Щастя розпочалося із свята. Для них сьогодні не тільки безкоштовні солодка вата та улюблений пломбір, а й саме головне – свято, яке з любов’ю підготували дорослі.

Друг усіх дітлахів Незнайка знову зібрав своїх друзів на сцені Щастинського Палацу культури. Дитяча трупа драматичного гуртка подарувала історію про справжню дружбу, розповіла про свої казкові мрії, а саме головне, щирістю почуттів, добром поєднала усіх глядачів в залі, маленьких та дорослих.

Жоден Міжнародний день захисту дітей не проходить без традиційних малюнків на асфальті, бо це відкрита сторінка дитячої души. Пройдіть по вулиці Каштановій, там з’явився місцевий вернісаж  на асфальті: яркі кольори крейди та по дитячому щирі надписи про свою країну, місто та електричну станцію, на який робить тато чи мама. А ще, «безпека очима дитини» – саме ця важлива тема, але в доступній та цікавій для дітей формі малюнка запропонували представники Молодіжного руху Луганська ТЕС.

Тема безпеки та миру – це головний сенс Міжнародного дня захисту дитини. Тож 1 червня для дітей міста Щастя Головне управління національної поліції Луганській області підготувало велику святкову програму. Духовий оркестр, улюблений  ансамбль «Патруль», кінологи зі своїми чотирилапими  друзями, елітний спецпідрозділ «Корд», патрульна поліцейська машина, яка витримала натиск маленьких пасажирів, безліч кольорових браслетів безпеки із світло відражаючого матеріалу, аніматори та поліцейські, які танцювали та грали  разом з дітьми. Музика, творчість, літне сонечко та щирі дитячі посмішки – такий настрій цього дитячого свята.

А попереду ще вечірній святковий концерт ансамблю школи естетичного виховання м. Щастя «Цвітень». Він зайняв перше та друге місце у Всеукраїнському фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва "Миколаївські зорі-2019", прийміть від щастинців найщиріші привітання!