Сергій Філь: Люди мають визначити, що і де робитиме влада

2018-11-15
Сергій Філь: Люди мають визначити, що і де робитиме влада
 

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь провів нараду за підсумками засідання Ради регіонального розвитку, яке відбулося під головуванням Президента України Петра Порошенка 12 листопада у місті Київ.

Нараду проведено в режимі відеозв’язку з очільниками територій області, на яку були запрошені керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Сергій Філь наголосив, що Президентом України надана низка доручень керівникам регіонів країни.

По-перше, в стислі терміни підготувати розширений звіт за підсумками розвитку області у 2014-2018 роках. До нього мають увійти всі проекті та програми, об’єкти відновлення та відбудови, які реалізовувалися та продовжують втілюватися за рахунок будь-яких джерел фінансування. Обов’язково з фотододатком.

По-друге, поставлене завдання розробити зрозумілий чіткий план соціально-економічного розвитку області на наступні три роки. Так саме з представленням об’єктів відбудови в усіх сферах життя Луганщини.  

Звертаючись до учасників наради, Сергій Філь наголосив: «Наприкінці листопада буде проведена обласна Рада регіонального розвитку, куди ми запросимо голів райдержадміністрацій, голів міських рад та, обов’язково, громадськість. Спільно буде обговорено як підсумки розвитку області за останні роки, так й подальші кроки на шляху її відродження».  

Він підкреслив, що після наші напрацювання будуть представлені Петру Порошенку. «Це демонструє ефективний діалог: Президент – влада на місцях –  суспільство. Люди мають визначати, що і де робитиме влада», – зауважив виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації.