Результати конкурсного добору на вакантні посади художнього персоналу КЗ «Щастинський міський Палац культури»

2017-04-19

19.04.2017 відбулось о 10.00 у малому залі Палацу культури перша та друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посадихудожнього персоналукомунального закладу «Щастинський міський Палац культури».

Засідання проходило згідно норм Закону України  «Про культуру» (із змінами та доповненнями), «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VIII (зі змінами і доповненнями)ст..21/2,

На другому засіданні комісія заслуховувала претендентів на вакантні посади художнього персоналу, які представляли  бачення себе на зазначених посадах.

Виступали Серебряков А.С., Єрохіна М.В. Старченко Л.І., Стеблій В.С., Гайворонський О.В. Вони розповіли про подальшу роботу на зазначених посадах в  Палаці культури, в котрих мали місце: участь у конкурсах, фестивалях, розвиток клубних гуртків, націленість на ранній розвиток дитини та культурне дозвілля молоді. При голосуванні  всі кандидатурибулипідтриманічленами комісії одноголосно та рекомендованідля затвердження на посаду художнього персоналукомунального закладу «Щастинський міський Палац культури».

Комісією було обрано одноголосно:

Старченко Л.І. на посаду художнього керівника закладу та по суміщенню на керівника колективу хору;

Серебряков А.С. на посаду керівника колективу театрального колективу;

Стеблій В.С. на посаду керівника колективу народної творчості та по суміщенню на посаду художника;

Єрохіна М.В. на посаду керівника колективу хореографічного колективу;

Гайворонський О.В. на посаду звукорежисера.