ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Щастя

2018-03-12

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Щастя

Згідно з постановою КМУ від 16.11.2011р. № 1173 в м. Щастя буде проведено конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Щастя.
Організатор конкурсу: виконавчий комітет Щастинської міської ради, що знаходиться за адресою: 91480, Луганська область, Новоайдарський район, м. Щастя, пл. Міра, 9.
Підстава для проведення конкурсу: Рішення виконавчого комітету Щастинської міської ради від 06.03.2018 № 26 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у межах території м. Щастя».
Місце і час проведення конкурсу:
Місце: 91480, Луганська область, Новоайдарський район, м. Щастя, пл. Міра, 9.
Дата: 17.04.2018р. Час: 11 год. 00 хв.
З умовами надання послуг з вивезення побутових відходів можна ознайомитися у спеціаліста І категорії з благоустрою міста та екології Сидоренкової Ксенії Сергіївни (0642) 96-01-08.
Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.
Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: послуги з вивезення побутових відходів повинні надаватися на території м. Щастя, яка складає площу 1639 га. У зазначених межах розміщені наступні об’єкти утворення відходів: багатоквартирні та одноквартирні будинки, підприємства, установи та організації усіх форм власності тощо.
Обсяг послуг - 5,5 тон на рік.
Характеристика об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:
Багатоквартирні житлові будинки: загальна кількість будинків у м. Щастя – 152 од., забезпечені централізованим опаленням, холодним водопостачанням і водовідведенням. Балансоутримувачи багатоквартирних будинків на території м. Щастя: КП «Жилбудсервіс», Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, інші. Кількість мешканців багатоквартирних житлових будинків ≈ 9605 чол.
Одноквартирні житлові будинки: загальна кількість будинків у м. Щастя – 556 од., з них 14 мають централізоване опалення, 152 – централізоване водопостачання, 20 - централізоване водопостачання та каналізацію, 110 – оснащені каналізацією. Кількість мешканців одноквартирних житлових будинків ≈ 3024 чол.
Підприємства, установи та організації всіх форм власності у м. Щастя облаштовані каналізацією, центральним опаленням, водопостачанням, газопостачанням, а також кожен заклад має контейнери.
Кількість контейнерних майданчиків на території м. Щастя – 53 од., з них:
- для обслуговування населення – 31 од.;
- для обслуговування підприємств, установ, організацій та ФОП – 22 од.
Об’єм одного контейнера складає 1,1 м3.
Об’єкт поводження з побутовими відходами – полігон ТПВ, розташований в 2-х км на північний захід від м. Щастя. Проектна потужність полігону – 138200 м3.
Учасник конкурсу подає заявку в довільній формі про участь у конкурсі до виконавчого комітету Щастинської міської ради, 91480, Луганська область, Новоайдарський район, м. Щастя,пл. Міра, 9. Конкурсна документація надається учаснику конкурсу особисто або поштою протягом трьох робочих днів після надходження заявки від учасника конкурсу.
Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:
Конкурсні пропозиції приймаються за адресою: 91480, Луганська область, Новоайдарський район, м. Щастя, пл. Міра, 9, виконавчий комітет Щастинської міської ради, особисто або поштою.
Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції - до 09 год. 00 хв. 17.04.2018р. Пропозиції, надані до конкурсної комісії після зазначеного терміну, конкурсною комісією не розглядаються.