Новий проєкт ПРООН "Твоє безпечне місто. Будь у безпеці»розпочався

2020-01-11

9 січня відбулося засідання тендерного комітету щодо проведення відкритого тендеру із закупівлі Розмічальної  машини в рамках реалізації проєкту напрямку «Безпека громади та соціальна згуртованість» Програми ООН із відновлення та розбудови миру під назвою «Твоє безпечне місто. Будь у безпеці». Надіслано п’ять пропозицій із різних міст нашої країни. Комісія відібрала найбільш привабливу за технічними характеристиками машину та отримала узгодження від експертів ПРООН.

 

Під час впровадження проєкту будуть вирішені питання безпеки пішоходів та водіїв. Чого чекати? Поперед всього, заміну старих та встановлення нових дорожніх знаків, лежачих поліцейських, закупівлю машини для нанесення дорожньої розмітки та, основне, просвітницька робота з дітьми – це облаштування майданчика  ПДР у дитячому садочку «Івушка» та різноманітні навчальні заходи.

Проєкт довготривалий та складний. Тож розпочинаємо його разом із ГО «Культурна фортеця», садочками, школами, поліцією, військово-цивільною адміністрацією міста Щастя та усією громадою.

Наше місто придбає другу в області (аналогічна машина є у Сватові) розміточну машину. Виробник США, її технічні характеристики дозволяють економити пальне та фарбу, а також відповідають екологічним стандартам. Цікаво, що машину можливо використовувати для фарбування інших поверхонь (наприклад тротуарні бордюри та інше). Додамо, розміточна машина в якості результату проекту буде передана на баланс КП «Жилбудсервіс».