Інформаційне повідомлення

2013-04-18

До виконавчого комітету Щастинської міської ради неодноразово зверталися мешканці міста стурбовані станом напівзруйнованих будівель за адресами: вул.Гагаріна, 10, кв.Енергєтіков, 21, вул.Республіканськая, 4-в.

З цього питання повідомляємо наступне:

1.   Будівля колишнього гуртожитку за адресою: вул.Гагаріна, 10 знаходиться у державній власності (Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України). Лише у 2012 році розпочаті активні дії з передачі цієї будівлі у комунальну власність міста, з метою реконструювання в житловий будинок. Рішенням Щастинської міської ради від 16.08.2012р. №26/10 надана згода на передачу цієї будівлі з державної до комунальної власності, виконуються відповідні процедурні дії.

2.  Недобудований житловий будинок за адресою:кв.Енергєтіков,21 знаходиться на балансі Територіального  управління державної судової адміністрації в Луганській області. Виконавчим комітетом Щастинської міської ради вживаються заходи по добудові цього будинку, або його консервації.                                                                                                                                                                          

3.   Недобудований житловий будинок за адресою: вул.Республіканськая, 4-в, на аукціоні від 26.07.2012р. проданий ТОВ «Луганський будівельний центр». На теперішній час виконується проект його добудови. Сподіваємося, що найближчим часом почнеться будівництво.

 

Дякую за турботу про стан рідного міста, міський голова                                                                В.Л. Живлюк