"Громада своїми руками" допомагає втілювати енергоефективні проєкти

2019-11-05

2019 рік став для щастинців новим кроком до впровадження енергоефективних технологій. В рамках конкурсу ТОВ «ДТЕК» «Громада своїми руками» та нового проекту ДТЕК «ТРЕНД» співвласники ОСББ  можуть брати участь у програмах з утепленні своїх будівель, теплоізоляції труб, енергоаудіту…

Саме такою можливістю скористалися ОСББ квартал Геологів та квартал Енергетиків будинок № 12. Мешканці подали заявки на участь у конкурсі та виграли його.

Вже восени 24 енергозберігаючих вікон у шести під’їздах будинку № 12 кварталу Енергетиків змінили старі, пошкоджені та побиті  дерев’яні вікна. Робота була нелегка, демонтаж  старих рам, монтажні роботи, прибирання території, при тому, що більшість мешканців дому відноситься до віку 60+. Але все завершено завчасно і проект відкрився.

Головними господарями свята стали діти. Вони малювали на асфальті тепли затишні будиночки під яскравим сонечком – звісно таки асоціації виникають у кожного, хто заходить у теплий привітний під’їзд будинку № 12. В минулому зосталися протяги та розбиті вікна. На відкритті мешканці будинку розмовляли щодо ефективності впровадження  енергозберігаючих технологій у місті. А представники ВЦА та Луганської ТЕС не тільки вітали дітей та дорослих із початком утеплення свого будинку, а й нагадували про нові можливості за умови створення ОСББ.

Мешканці будинку № 12 кварталу Енергетиків дякують ТОВ «ДТЕК» та ГО «Агенції  місцевого розвитку міста Щастя» за встановлення у під’їзди 24 енергозберігаючих вікон в рамках конкурсу «Громада своїми руками».