Батальйон патрульної служби поліції особливого призначення "Луганськ-1" відсвяткував своє 5-річчя

2019-05-11

Сьогодні, 11 травня, в місті Щастя святкував своє 5-річчя батальйон патрульної служби поліції особливого призначення "Луганськ-1". Він був сформований 8 травня 2014 року наказом МВС України. З того часу співробітники батальйону несли службу в населених пунктах: Щастя, Станиця-Луганська, Золоте, Кримське, Кряківка, та інших містах вздовж лінії розмежування. БПСПОП "Луганськ-1" ГУНП в Луганській області входить в п’ятірку кращих підрозділів  патрульної служби поліції України. Особовий склад батальйону вже п’ять років несе службу в містах на лінії розмежування без ротації, з 2015 року його очолює полковник  Сергій Губанов.

На площі Миру вишикувався особовий склад батальйону «Луганськ-1». Співробітників БПСПОП "Луганськ-1" урочисто привітали та нагородили заохочувальними відзнаками та  почесними грамотами Луганської обласної держадміністрації,  операції Об'єднаних сил, ГУНП в Луганській області - начальник обласного управління поліції Сергій Колісник, заступник командувача Об’єднаних сил Сергій Кондрашенко. За організацію чіткої, системної роботи поліції в рамках проведення Операції об’єднаних сил по забезпеченню публічної безпеки та громадського порядку, а також не допущення будь-яких терористичних проявів та надзвичайних подій в містах та районах, які розташовані на лінії розмежування, а також за проявлений героїзм і мужність, очільники подарували батальйону службовий автомобіль «Мерседес» та сертифікат на офісні меблі. Співробітники чеканним кроком виходили за відзнаками, до кожного знайшлися особливі щирі слова. Почесні грамоти, іменні часи – мужнім чоловікам-поліцейським, відзнака та розкішні квіти – лейтенанту поліції Ірині Гордієвич.

Подарунком для поліцейських БПСПОП «Луганськ-1», колишніх співробітників батальйону,  ветеранів поліції  та жителів Щастя став чудовий концерт. Святкову програму подарували духовий оркестр та ансамбль «Патруль» Головного управління національної поліції України в Луганській області. А дитяча організація «Щит» Щастинської школи № 1 підготувала привітання для своїх старших товаришів. Смачний куліш та гарячий узвар стали до нагоди  учасникам спортивних змагань.

Вітаємо БПСПОП "Луганськ-1" з 5-ою річницею створення батальйону!!! Прийміть щирі слова подяки й вдячності за складну але дуже важливу працю, професіоналізм, майстерність, відданість присязі та патріотизм. Бажаємо співробітникам БПСПОП«Луганськ-1»  доброго здоров'я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, миру, благополуччя та наснаги!