Багато з того, що ми кожного дня викидаємо на смітник, може знову перетворитися на «щось корисне»!

2019-08-23
Багато з того, що ми кожного дня викидаємо на смітник, може знову перетворитися на «щось корисне»!  

Під таким гаслом вчора провели майстер-клас волонтери із Сєвєродонецька.  Вони в рамках проекту «Молода енергія громади» в співробітництві із громадською організацією  «Тумблер» виграли проект екологічної спрямованості. 

Популяризація екологічного мислення та ставлення до навколишнього середовища – основна мета проекту. Повторне використання полімерів не просто можливе в кожному місті, але й стати цікавим,  корисним та видовищним, - довели вчора учасники проекту «Polymersinfinity».

В Щастинському Палаці культури на спеціальному обладнанні молоді люди створювали з різного виду пластику  (а їх доречи 7 основних типів, які широко використовуються  у промисловості) яскраві вироби. Від коробочки, ваз, гаманців, до декоративної маски. А саме головне, що вся краса виробляється із поліетиленових пакетів, пляшок, етикеток, кришок – всього того, що завдає незворотної шкоди для усієї планети.

Сєвєродонецькі волонтери запрошені взяти участь у фестивалі «З країни в Україну», який відбудеться у жовтні в нашому місті. А поки чекатиме на зустріч з ековолонтерами.