08.04.2019 ПРЕДСТАВЛЕНО ГОЛОВУ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ МІСТА ЩАСТЯ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ – ДМИТРА АНАТОЛІЙОВИЧА СКВОРЦОВА

2019-04-08
08.04.2019 ПРЕДСТАВЛЕНО ГОЛОВУ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ МІСТА ЩАСТЯ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ – ДМИТРА АНАТОЛІЙОВИЧА СКВОРЦОВА

 

Відповідно до указу Президента України № 13/2019 «Про утворення військово-цивільної адміністрації» та розпорядженню виконуючого обов′язків голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Філя, керівником військово-цивільної адміністрації міста Щастя Новоайдарського району Луганської області з 5 квітня 2019 року призначено Дмитра Скворцова.

Сьогодні, 8 квітня, в Щастинському Палаці культури виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь представив керівника військово-цивільної адміністрації міста Щастя Дмитра Скворцова. На зустрічі були присутні керівники Новоайдарської райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій Щастя та громадськість міста.

Дмитро Скворцов коротко сказав про майбутню роботу на новому посту керівника ВЦА  та відповів на питання присутніх. Він амбітний, готовий працювати та гуртувати навколо себе громаду в одній з найскладніших та найболючіших точок Луганської області.

Сергій Філь наголосив: «Наше головне завдання – забезпечити нормальні умови життя для жителів міста. Навіть незважаючи на те, що позиції ворога знаходяться за якісь сотні метрів. Дмитро Анатолійович може розраховувати на повну підтримку від облдержадміністрації.»

Вітаємо з призначенням на посаду! Бажаємо плідної праці!

Телеканал UAДОНБАС: Призначено голову ВЦА міста Щастя