Звернення військово-цивільної адміністрації м. Щастя щодо святкування в місті Щастя Великодня «Пасха» та Радоніці «Червона гірка»

2020-04-17
 

Звернення

Шановні громадяни, військово-цивільна адміністрація  м. Щастя звертається до вас щодо святкування в місті Щастя Великодня «Пасха»

та Радоніці «Червона гірка»

 

Військово-цивільна адміністрація міста Щастя для забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», повідомляє:

1. Про невідвідування Щастинського цвинтаря у період  релігійних святкувань Великодня «Пасха» та Радоніці «Червона гірка», крім процесу поховань, за умови забезпечення учасників засобами індивідуального захисту та дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

2. Освячені паски настоятелем Свято-Єкатерининського храму цьогоріч можна буде купити у торгівельній мережі «СІМ’Я» та «ПІВЦІНИ на ВСЕ», після 8:00 години у неділю 19 квітня.  

 

Вірянам рекомендуємо оберігати себе і своїх ближніх і на цю Пасху залишатися вдома. Все це заради того аби віряни залишалися вдома і не наражалися на небезпеку заразитися цією досі не вивченою хворобою, Covid-19.

Тож мешканцям міста не варто поспішити до церкви, бо освячені паски люди можуть придбати у торговельних мережах  «СІМ’Я» та «ПІВЦІНИ на ВСЕ».