Звернення керівника Військово-цивільної адміністрації міста Щастя Дмитра Скворцова до Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

2019-05-08

Дорогі ветерани! Шановні жителі Щастя!

Щиро вітаю вас із великим святом – Днем пам’яті і примирення та 74- ю річницею Дня Перемоги над нацизмом у Другій світові війні!

Друга світова війна 1939-1945 років торкнулася кожної сім’ї – з боїв не повернулися найдорожчі люди. Наша рідна земля рясно полита кров’ю воїнів, які звільнили її від фашистських загарбників.

74 роки тому був переможений, напевно, найстрашніший режим, який можна уявити. Нацизм забрав десятки мільйонів життів, зруйнував міста та людські долі. Радянська армія та її союзники звільнили Європу і врятували для майбутніх поколінь. Ми завжди будемо пам'ятати про жертви, почитати героїв, живих і полеглих, і повсякчасно дякувати переможцям.
 

Дорогі ветерани! Учасники бойових дій та партизанського руху, колишні в'язні концтаборів і діти війни. Прийміть сердечні вітання та подяку за ваш великий подвиг на фронті і в повоєнне життя. За те, що дві третини століття на нашій землі народжуються діти, ми живемо у вільній країні.

З кожним роком воїнів - визволителів стає все менше.

Від усього серця бажаю вам, шановні фронтовики, ветерани війни, діти війни головного - здоров'я і сил. Щоб поруч завжди були близькі, родинне тепло, щоб тішили онуки та правнуки, щоб ваше серце було за них спокійне. Здоров'я, Божої допомоги, щоб все було благополучно.

Вічна пам'ять і вічна слава героям.

З Днем Перемоги!

 

Керівник військово-цивільної

адміністрації міста Щастя                                              Дмитро Скворцов