Здійснюється прийом документів для оформлення електронного пенсійного посвідчення (ЕПП) для пенсіонерів переселенців

2017-03-13

               На виконання вимог  Порядку емісії платіжних карток, які одночасно є пенсійним посвідченням, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 08.04.2016 №7-1 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від  28.04.2016 року №633/28763,  з 1 липня 2016 року  управлінням Пенсійного фонду України в Новоайдарському районі Луганської області  здійснюється  прийом документів для  оформлення  електронного пенсійного посвідчення (ЕПП) для пенсіонерів переселенців.

               Для виготовлення електронного посвідчення пенсіонер повинен особисто звернутись до  територіально органу Пенсійного фонду України та оформити заяву. При собі необхідно мати: паспорт, ідентифікаційний код, 2 фотокартки розміром 3*2,5 см, на яких обличчя займає 70-80%. Нове посвідчення можна буде отримати протягом 30 робочих днів з дня прийняття заяви у тому відділенні «Ощадбанк», яке було вказане пенсіонером.

               Додатково повідомляємо, що до інвалідів 1 і 2 груп, іншим особам, які потребують постійного стороннього догляду або досягли 80-річного віку, фахівці Управління для прийняття заяви виїжджають   за адресою проживання.

               З огляду на вищевикладене, пенсіонерам, які є внутрішньо переміщеними особами, звертатися до кабінету №11  управління  для оформлення електронного пенсійного посвідчення.